Praktisk information:

Historie:

Huset er opført i årerne 1890 – 1891 som et andelsbyggeri, huset har Siden været drevet på frivillig basis. Huset har gennemgået en større renovering af gang, stue, køkken og sal i 2006 – 2008 .

Inventar:

Forsamlingshuset indeholder en stor gang med garderobe, en servicestue med 4 skabe til porcelæn, køleskab med fryser. Et storkøkken med stort komfur og to store ovne, industrivask samt en industriopvaskemaskine, i køkkenet er det tillige en gasvandvarmer  samt et oliefyr til opvarmning af huset. Huset råder over nyt porcelæn til 85 gæster.  På bagsiden af huset er der container til affald og på pladsen er der opstillet flaskecontainer endvidere er der to affaldsstativer på hjul. Salen er på 106 m2, 15 stk. 6 personers borde, og 85 stk. konferrencestole med polstret sæde, og ryg.  Scenen er der adgang til fra døren til højre i salen og her findes også nødudgangen fra salen,  der er placeret brandudstyr samt kosteskab ved nødudgangen. desuden indeholder forsamlingshuset også nyere toiletter, en herre afdeling med et toilet, to kummer samt håndvask, et dametoilet med et toilet, håndvask samt et handicaptoilet med puslebord Opvarmning: i salens ende ud mod køkken hænger der en termostat der styrer varmen i salen, den aktiveres ved at skrue op på den ønskede temperatur. Gasvandvarmer i startes ved at åbne hanen under beholder, derefter trykkes der på den blå knap med en flamme på og derefter trykkes den røde knap ind til der er ild og den blå knap holdes inde i ca. 10 sek. derefter trykkes der på den blå knap med 3 flammer, så skulle den virke når der åbnes for det varme vand.  Sikrings skabet til el er placeret på første salen, man kommer derop ved at gå om bag huset der er en trappen op til første salen. I det lille rum i enden sidder sikrings skabet til højre på væggen. Opvaskemaskinen skal anvendes som foreskrevet på væggen i køkken, det er vigtigt først at skylle det helt rent inden den anvendes. Efter vask tørres porcelænet af med viskestykker. Det afvaskede sættes på afsætningsbordet i stuen, bestyrelsen i huset stiller det selv på plads. Der medfølger håndklæder, håndsæbe, toiletpapir, viskestykker, klude, opvaskmiddel, Salt og peber.

Udlevering af nøgle ved leje:

Ved udleveringen af nøgle til huset bliver der aflæst en olietæller, og der afregnes efter forbrug med 10 kr. pr. liter

Aflevering af nøgle efter leje:

Husk at lukke alle vinduer og låse dørene, sluk for gassen og skru termostaten i salen ned på 10 grader. Bemærk at drikkevarer, gaver m.m. er på lejers eget ansvar hvis disse efterlades om natten.

Før aflevering af nøgle:

Borde og stole i salen tørres af og stolene placeres med sædet på bordplade, der fejes ud i salen og evt. ekstra borde og stole stilles tilbage. Køkkengrej og komfuret og de 2 ovne skal være gjort rent, opvasken skal vaskes op og placeres på afsætningsbordet i servicestuen ved de fire skabe, servicen må ikke sættes i skabene. Filter i opvaskemaskine skal tømmes og lægges oven på opvaskemaskine. Affald skal sorterers, papir i klare sække, madaffald i sorte sække, madaffaldet smides i container og papiraffaldet sættes ved siden af container. Flasker smides i flaskecontainer. Affaldsstativet forsynes med nye sække og sættes i servicestuen og køkken. Evt. fejl og mangler noteres ned til afleveringen.

Afleveringen af nøgle:

Tilsynsførende og lejer gennemgår i fællesskab og evt. fejl og mangler drøftes. Olietæller aflæses. Ødelagt service og manglende rengøring betales ved aflevering af huset.